Kallt idag :/

Fy så kallt d va i morse när man vakna.. Gick upp 7.30 och har fortfarande ont i höger sida av magen :(( usch.. Ja ja bara att hoppas d blir bättre snart.

Hm inte varit ute med Bina något alls idag. Kanske skulle ta mig ut en stund med henne trotts kylan och min värk?
Hon behöver ju ha frisk luft hon med. Men inget kul att ge sig ut med henne när d är så kallt och man inte själv mår så bra.

Synd man inte hade kameran med sig i morse då jag hitta massor av fina saker att fota,  ja ja får la se om jag hittar något nu i em att ta lite kort på istl.

När d för en gång skull kom lite snö menar jag =D

Ny vikt

Då har man lyckats med att tappa 2 kg på 2 veckor. Inte illa för att vara mig som ÄLSKAR bullar, godis, chips m.m. men har varit benhård med att enbart äta på helgerna och inget på veckorna. Och sen äta på fasta tider. Och D funkar!

Nu sitter jag och funderar på hur jag ska lägga upp min helg med mat, träning och godis :) Hi hi För måste som sagt få njuta lite på helgen UTAN att d blir i stora mängder så jag blir tvungen att börja om från början igen :/

Nä nu ska jag avnjuta ett glas kall ÖL och softa i soffan och bara njuta av att d ÄNTLIGEN är HELG igen :)

Ny bil!!

Då har man blitt med bil!!!!!! SÅ lycklig :) Gillar den SÅ mycket.
Blev en liten Peugeot 206 årsmodell 07 =D Men blev min man som fick köra den först då den inte har dubbdäck på och jag vill inte köra odubbat med lillan i bilen så... Nya däck är beställda.

Nä nu ska jag hoppa i säng och nana och drömma om min BIL

Hej svejs

RSS 2.0